Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Bu kutuyu meslekaretleyerek "Bilgilerinizi Egemenlik ve Koşullarımız ile Gizlilik Politikamıza normal olarak kârleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıyorum.

Siz de gri duvar boyası için olgun sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve habbe diğer odalarıyla ilişkiyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana bedel tren.

Bu da griyi bir daire odasını yahut döşek odası dolabını boyamak için en sağlıklı renklerden biri yapar: Her iki rengin yakın kombinasyonu ile meydanınızın her dönem düzgün ve prezentabl görünmesini esenlamanız kabil.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil kaynak perde kadar parçalar antrasitin yeğin olduğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

Ahşap hap etmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve hizmetlevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve antrasit renk tonları satın kaplamak istediğiniz mutfaklarımız karınin bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir balans oluşturur.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir istikrar, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız belirgin gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden saye alabilirsiniz.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya sprey boya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir entegrasyon oluşturmuş olacaktır.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının mübrem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese de antrasit renk tonları cihan genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları beyninde zemin almaktadır.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı ev bark dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin mekân aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olur.

Antrasit mutfaklar umumiyetle yoğun tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi için bir ton çıplak yahut bir ton kıpkızıl tercih buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık tasarımınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page